top of page

Reisverslag Boedapest
13-17 september 2023

379063880_704181785085255_7789594506110237895_n.jpg

Leon heeft heen hele mooie reis gehad en leuke optredens. Hij heeft genoeg en goed  gitaar kunnen spelen .Hij heeft er erg van genoten.

Hij logeerde met iedereen in hetzelfde hotel op een tweepersoons kamer met een andere artiest van ubm dat ging goed. Ook het eten , diners en lunches  waren heel goed en hij heeft erg goed gegeten.

Een optreden in een grote concertzaal[loopafstand van het hotel] met meerdere bands van mensen met een beperking en  1 optreden in een grote instelling voor mensen met een beperking en 1 optreden in/ bij een  sport complex in een stadje. Daar was het optreden met veel eetkraampjes en allerlei activiteiten voor kinderen en gezinnen. Ook daar waren optredens van plaatselijke [tiener ]dansgroepen.

Voor het optreden in de concertzaal was er vooraf een grote generale repetitie. Het publiek was bij alle optredens  heel erg enthousiast en ze kregen in de concertzaal een staande ovatie.

Tussendoor  heeft hij het Beethoven  museum kunnen bezoeken met een mooi park en  een museum [weer in een andere plaats ]van de historie van o.a.  Hongarije/Boedapest. We werden daar steeds met een busje heen gebracht. Hij heeft ook op een dag met onze  groep gelopen naar de rivier de Donau vanaf het hotel ongeveer 25- 30 minuten heen. Daar een klein uurtje gebleven/gerust en ongeveer 25-30 minuten teruggelopen.

Al met al een  zeer geslaagde reis.

Ciel van den Broek vrijwilligster unitedbymusic

bottom of page