Als bedrijf

United by Music is een stichting die financieel gesteund wordt door fondsen en sponsoren. Hierdoor kan United by Music diverse activiteiten financieren waarbij mensen met een verstandelijke beperking de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Door deze activiteiten krijgen artiesten meer zelfvertrouwen en wordt aan het publiek getoond dat hun beperking geen belemmering hoeft te zijn.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
United by Music maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen voor bedrijven heel concreet en praktisch toepasbaar. Er zijn tal van mogelijkheden om met uw bedrijf iets te betekenen voor mensen met een verstandelijke beperking. Het kan gaan om een financiële bijdrage, maar dat hoeft niet. Als u een dienst of product ter beschikking kunt stellen aan United by Music is dit ook zeer welkom. Op die manier raken uw medewerkers ook betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wilt u United by Music steunen? Wat uw reden ook is, u zult er geen spijt van krijgen. United by Music zal u inspireren en uw hart verwarmen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

ANBI Status
United by Music is een stichting en heeft een zogenaamde ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat u giften aan onze stichting onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van de belasting. Kijk voor deze voorwaarden op de website van de Belastingdienst. Als ANBI instelling voldoen wij aan bij ministeriële regeling te stellen voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.