De besmetting met het coronavirus krijgt een steeds grotere omvang en komt steeds dichterbij. Het bestuur van United by Music heeft in overleg met meerdere partijen het besluit genomen het “tiende” jaar benefietshows van 23 maart te annuleren.

De gezondheid van onze gasten, waaronder enkele avonden veel cliënten, medewerkers en vrijwilligers van ASVZ, staat voorop. Zes avonden zouden we dagelijks bijna 400 mensen bij elkaar brengen en dat zou een extra risico betekenen.

In 2021 gaat United by Music haar 15 jarig jubileum vieren en het is de bedoeling dat dit in een bijzonder Benefietweek extra aandacht gaat krijgen. In de periode tot en met 17 april 2021 worden dinershows gegeven. De artiesten van United by Music, die nu uiteraard teleurgesteld zijn, gaan extra hard oefenen om er voor de gasten een onvergetelijk jubileum van te maken. In de loop van het jaar zullen de inschrijvingen worden geopend. Artiesten van United by Music willen iedereen bedanken voor het vertrouwen en rekenen erop u volgend jaar alsnog te mogen begroeten.

Bestuur United by Music