Third Base

Op zondag 11 september 2016 was het zo ver: de naam van deze band werd bekend gemaakt: Third Base! De nieuwste band van United by Music bestaat wederom  uit een grote groep zeer getalenteerde artiesten. Elk met hun eigen specialiteit.  Naast Engelstalig blues en swing spelen zij ook enkele Nederlandse nummers, zoals ‘Zwart Wit’ en ‘Iedereen is van de wereld’.  In maart 2016 stonden zij nog zenuwachtig op het podium tijdens de landelijke finale van United by Music, maar inmiddels stralen zij op het podium als echte artiesten.  Onder leiding van Govert van der Kolm en Timothy van der Holst zal Third Base de komende tijd steeds meer gaan optreden. Nieuwsgierig naar de artiesten? Lees hun eigen verhaal hieronder.

Perry Buijel

Perry Buijel

Gitaar/ Zang

Erg blij dat ik bij United By Music zit met mijn band Third Base! Afgelopen jaar mochten jullie Penny Lane (entertainer/acteur) bewonderen bij de Benefiet Gala Shows, dus jullie zijn nog lang niet van mij af!

Stijn Quist

Stijn Quist

Drums

Stijn is een hele actieve drummer bij de Thord Base en probeert een balans te vinden tussen zijn werk in het theater en het muziek maken met United byMusic.

Jorno Dellebeke

Jorno Dellebeke

Zang
Fernando Ramos

Fernando Ramos

Zang

Fernando kwam als verlegen jongeman bij United by Music maar zingt tegenwoordig met veel zelfvertrouwen met gemak de nummers van de Third Base.

Dutch Boy

Dutch Boy

Zang

Dutchboy is terug van weggeweest bij United by Music en vertoont nu zijn zangkunsten bij de Third Base.

Samuel van Helsdingen

Samuel van Helsdingen

Gitaar, Zang

Samuel is gitarist maar verraste iedereen door te laten horen dat hij ook best goed kan zingen. Third Base heeft er maar mooi een extra zanger bij

Danielle van Akkeren

Danielle van Akkeren

Keyboard, Zang

Danielle is een veelzijdig meisje die piano speelt maar ook kan zingen, Ze heeft ook als muziekexpert gewerkt heeft. Inmiddels is ze een begrip bij United by Music en laat geen kans onbenut om extra te kunnen spelen of zingen.

Juliette de Lannooy

Juliette de Lannooy

Zang
Mylene

Mylene

Zang

Mylene is ook een artieste van het eerste uur en gelukkig voor Third Base kon zij ook United by Music niet langer missen. Ze zingt nu bij de Third Base