Artiest worden van United by Music?

United by Music is altijd op zoek naar nieuw talent!
​Kun jij goed zingen of een muziekinstrument bespelen? Doe dan auditie!

Ook jij kan artiest worden van United by Music. Om artiest te worden, moet je eerst auditie doen. Een auditie is altijd een feestje. Je mag een nummer zingen of spelen voor een publiek en een professionele jury. De jury beslist of je artiest mag worden van United by Music. We vinden het belangrijk dat een auditie een leuk moment is met plezier en respect. Het is niet makkelijk om op het podium te staan en we vinden het geweldig als je durft op te treden!

Artiest van United by Music
De winnaars van de audities mogen zichzelf artiest van United by Music noemen, maar wat houdt het in om artiest te zijn? United by Music organiseert regelmatig activiteiten voor alle artiesten, zoals oefenen, artiestendagen en workshops. Daarnaast krijgen de artiesten de kans om op te treden.

Oefenen: De artiesten van United by Music oefenen op regelmatige basis gedurende het hele jaar. Tijdens de oefensessies worden de artiesten begeleid door professionele muziekdocenten.

Artiestendagen: Een aantal keer per jaar worden er artiestendagen georganiseerd waarbij alle artiesten en gasten worden uitgenodigd om samen muziek te maken. Het doel van de artiestendag is dat artiesten leren om samen muziek te maken voor een publiek. De artiestendagen zijn altijd gezellig en het is een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Iedereen is welkom om bij de artiestendagen te komen kijken.

Workshops: Een aantal keer per jaar worden er workshops gehouden, waarbij de artiesten nieuwe dingen kunnen leren. De workshops hebben verschillende onderwerpen en worden gegeven door mensen uit de muziekwereld. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld songwriting, persoonlijke hygiëne, bewegen op het podium of mondharmonica spelen.

Heb je interesse om artiest te worden van United by Music? Doe auditie! Geef in de opmerking of je mail aan of je auditie doet voor United by Music Sliedrecht of Weert

Ja, ik wil auditie doen!

[contact-form-7 id="1642" title="Auditieformulier"]

Auditie?

Een auditie is een optreden voor een publiek en een jury. De jury beslist wie er artiest kan worden.

Wanneer?
De eerstvolgende audutuedatum is gepland op 12 november 2022 in Sliedrecht.

Waar?
United by Music organiseert audities op verschillende locaties in Nederland. United by Music heeft op dit moment een vestiging in Sliedrecht en in Weert.

12 november zal de auditie plaatsvinden in Sliedrecht

Alvast komen kijken?
Kom naar de artiestendag!

Auditie doen?
Geef je op via onderstaand formulier of mail naar info@unitedbymusic.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.