Sharon Peeters

Sharon Peeters

Zang

In 2010 heb ik auditie gedaan om artiest te worden van United by Music. Ik had het eerst bij een andere band geprobeerd, maar daar zat een ex van mij in en daardoor mocht ik er niet bij. Toen zei mijn moeder: “Dan gaan we het toch bij United by Music proberen, maar dan moet je wel een moeilijk nummer doen, want daar willen ze niet zomaar iedereen.” Dus ik heb toen Sacrifice van Anouk gezongen. Gelukkig vonden alle juryleden het mooi. Ik was wel een beetje zenuwachtig, want mijn wens was altijd al om in een band te zingen. Als klein meisje kroop ik al het podium op en ging zingen. Ik kon ook al vroeg teksten onthouden en ik wilde altijd wel zingen, maar dat mocht niet altijd. Dan werd ik soms wel eens boos, maar nu snap ik wel dat ik niet altijd kan zingen.

Naast United by Music werk ik twee dagen op een dagbesteding bij een traiteur en daar maak ik meestal hartige taarten. Verder knutsel ik ook graag, bijvoorbeeld schilderen, tekenen, de dieren thuis kammen en eten geven. Het huishouden doen vind ik ook leuk. Iedere dag rond het avondeten oefen ik altijd voor United by Music. Daar heb ik altijd zin in, behalve als ik me niet goed voel of moe ben.

Ik vind United by Music heel leuk. Mijn wens is uitgekomen en ik vind dat we een goede band hebben. In het begin moest ik wel een beetje wennen, maar nu treden we heel vaak op. We zijn zelfs ook al in het buitenland geweest en ik vind alles een belevenis. Ik moet ook even vertellen dat ik het altijd leuk vind om mijn artiestenkleren aan te doen.