United by Music speelt mee tegen corona

United by Music heeft de bescherming van zijn artiesten. vrijwilligers en bezoekers hoog op het aandachtslijstje staan. De cijfers rondom het Coronavirus zijn dermate zorgwekkend dat United by Music heeft besloten de activiteiten te minimaliseren.

Hieronder hebben we een overzicht geplaatst welke activiteiten op dit moment (misschien in een aangepaste setting) nog doorgaan en voor welke de keuze hebben gemaakt dat samenkomen niet noodzakelijk is.

Geplande optredens

Opdrachtgevers hebben een optreden van United by Music geboekt en United by Music heeft regelmatig goed overleg over de status van de geplande optredens. Er wordt vooral gesproken over de mogelijkheden om binnen de richtlijnen rond het Coronavirus en rond de bescherming van  artiesten, vrijwilligers en bezoekers toch een en ander te realiseren.

Op dit moment staan er nog activiteiten op de agenda en liggen diverse scenarios op tafel om de veiligheid te waarborgen.

Artiestendag van 11 december 2021

De artiestendag van 11 december is gecancelled.

Hoewel United by Music de artiestendagen liever wel plaats laat vinden staat de veiligheid van artiesten, vrijwilligers en bezoekers voorop.

Wij hopen in het nieuwe jaar weer een artiestendag te kunnen organiseren

Oefensessies in Sliedrecht

Alle oefensessies zijn tot nader orde maar in ieder geval tot het einde van het jaar gecanceld.

De bandleden kunnen thuis de nummers blijven oefenen om zodra het weer kan zo maximaal mogelijk weer te starten.